Lirik Lagu Ilat Kucing - Dewi Kirana

Saben dina mangan pikiran
Sun duwe laki ora karuan
Aja mentang mentang dadi lanang
Wis duwe rabi pengen wayuan

Aja kadiran lagi ganteng
Aja kadiran akeh sing demen
Lawase wong ganteng mung limang tahun
Yen wis tua raine pada ngluntung

Apa kabeh wong lanang ilat kucing
Wis duwe rabi masih njilat rinting

Arep tek sabari sampe tekan ning endi
Lamun wis pekro bli arep ngurusi
Lamu sampean wis doyok
Kula laki maning

Aja kadiran lagi ganteng
Aja kadiran akeh sing demen
Lawase wong ganteng mung limang tahun
Yen wis tua raine pada ngluntung

Apa kabeh wong lanang ilat kucing
Wis duwe rabi masih njilat rinting

Arep tek sabari sampe tekan ning endi
Lamun wis pekro bli arep ngurusi
Lamu sampean wis doyok
Kula laki maning

- Lirik Lagu Dewi Kirana