Lirik Lagu Ngambung Sikil - Dewi Kirana

Bonggan sapa sampean ngawiti
Megat kula ora nganggo ati
Kien wis pisahan kula dadi rangdaan
Tekade ning ati arep ganti wong lanang

Dume laris di rubung ning wadon
Megat kula bari ngomong songong
Aja ngarep maning kalem ora isin
Ora due wirang njaluk rujuk maning

Senajan sampean nyembah ngambung sikil
Ati wis terkunci moal balik pikir

Lanang pirang pirang
Wong ganteng ora kurang
Pengen laki maning sing eman lan sayang
Ora sudi balen karo sampean

Dume laris di rubung ning wadon
Ngusir kula bari ngomong songong
Aja ngarep maning kalem ora isin
Ora due wirang njaluk rujuk maning

Senajan sampean nyembah ngambung sikil
Ati wis terkunci moal balik pikir

Lanang pirang pirang
Wong ganteng ora kurang
Pengen laki maning sing eman lan sayang
Ora sudi balen karo sampean

Bonggan sapa sampean ngawiti
Megat kula ora nganggo ati
Kien wis pisahan kula dadi rangdaan
Tekade ning ati arep ganti wong lanang

- Lirik Lagu Dewi Kirana